Frank Gijsel (raadslid)

06-20033899
frangijsel@zeelandnet.nl

En verder…
Ik ben geboren op 10 september 1950 in de gemeente Aardenburg.
Getrouwd met Diane en we hebben 1 zoon, die in Gent woont.
We wonen al meer dan 40 jaar in Sluis.
Vanaf 1971 tot 1 januari 2012 ben ik werkzaam geweest op de openbare basisschool Johan Hendrik van Dale. Ongeveer de helft van de tijd als directeur.

Waarom ben je "in de politiek gegaan" ?
In de afgelopen jaren heb ik me mogen inzetten voor diverse verenigingen en clubs.
Daarnaast ben ik geruime tijd bezig met het schrijven van diverse verslagen voor allerlei bladen.
Daardoor volg ik ook het politieke leven in onze mooie gemeente van zeer nabij.
Dan merk je wat er hier zoal speelt en wat mensen bezig houdt.
In de twee jaar dat ik nu gestopt ben in het onderwijs heb ik me voorgenomen nog iets te willen betekenen voor de gemeenschap.
Na lang aarzelen heb ik er dan ook in toegestemd me op de kieslijst te laten plaatsen.
Ja, wat kan ik beter doen om me in te zetten voor een politieke partij.
Vooral het lokale en dicht bij de mensen staan spreekt me zeer aan bij Nieuw Gemeentebelang.
Ik geloof namelijk echt in het meedenken van burgers en meebeslissen over zaken.
Onderzoeken hebben uitgewezen dat  in een lokale partij de afstand tussen de burger en de politiek minder groot is. Mijn lokale partij Nieuw Gemeentebelang past perfect in dat denkpatroon.

Een greep uit  de speerpunten waar ik me voor wil inzetten: