Onze kandidaten voor de komende verkiezingen zijn bekend.

Burgemeester: 'Onrust over vreemde stippen in Schoondijke is onnodig'

Dinsdag 28 november 2017

Er is geen reden voor onrust over 'vreemde stippen' op straten en muren in Schoondijke. Dat zegt burgemeester Marga Vermue van de gemeente Sluis.

De raadsfractie van Nieuw Gemeentebelang trok aan de bel naar aanleiding van opmerkingen van bezorgde dorpsbewoners. Die hadden op meerdere plekken 'onverklaarbare' stippen gezien op muren en schuttingen. Ze waren bang dat het signalen van inbrekers waren. Die zouden zo markeren waar ze eventueel terecht kunnen voor een ongewenst bezoekje.

Zie: PZC.